Mobilen mer än en telefon

Tack vare den utvecklingen som skett på mobiler så har det blivit mer än en telefon. Visst vi kan fortfarande ringa med den men många av oss använder mobilen till mycket annat. Förutom att ringa så ser vi på film, lyssnar på musik och poddar. Vi kommunicerar med andra via appar och sociala medier.

Vi utrustar gärna våra mobiler med allehanda tillbehör, vissa kanske mer nödvändiga än andra. Det finns en hel del att välja på och om man går in hos Funstuff så kan man hitta specifika produkter till iPhone. Förutom skyddsskal så kan man hitta billiga VR-glasögon för att få en helt ny upplevelse med sin smarta telefon. Hörlurar och externa högtalare är något annat som kanske kan intressera. Som sagt, utbudet är enormt för den som vill extra utrusta sin mobil med roliga prylar.

Mobilen är något som är vår ständige följeslagare så det gäller att vi tar hand om vår telefon på bästa sätt. Se till att göra regelbunden back-up så du inte tappar de bilder du tagit. iPhone har sitt iCloud som du kan göra din back-up mot. Det går även att använda sig av Googles tjänster och deras del för bildhantering är väldigt enkel att hantera. När du väl är i gång så synkroniseras varje bild du tar till Google Photo och du får åtkomst till dina bilder var du än befinner dig.

Se till att skaffa dig de prylar som gör att du kan nyttja din telefon än mer och kanske underlätta viss hantering. Ett sista tips kan vara att köpa på dig en power bank som gör att du kan ladda din telefon oavsett var du befinner dig.