Har du köpt dig en iPhone 12 mini?

Hitta bästa tillbehören

Att köpa en ny iPhone är ofta enkelt. Men att välja mellan alla tillbehör är något helt annat. Bland annat finns det en rad av tillverkare som erbjuder tillbehör till iPhone 12 mini, men vad behöver du tänka på och vilken butik är bäst?

Släng din gamla iPhone-laddare

Har du kvar en gammal iPhone-laddare och planerar att använda den till din nya iPhone? Tänk om. Bland annat har Apple har tidigare gått ut och varnat att gamla iPhone-laddare kan börja brinna. I synnerhet gäller det laddare som levererades till iPhone ur modellerna 4S, 4 och 3GS från oktober 2009 till september 2012.

Du kan behöva köpa tillbehör

Apple har börjat sälja telefoner utan laddare och hörlurar. Det beror på att företaget vill pressa sina kostnader. Således kan du få din iPhone, utan något så grundläggande som en laddare. Givetvis kan det bli ett problem om du inte redan har en extra laddare hemma.

Var kan du hitta bra tillbehör till iPhone 12 mini?

Det finns väldigt många leverantörer som säljer tillbehör till Apple-telefoner. Men det allra viktigaste är att välja en pålitlig leverantör, med bra recensioner ifrån tidigare kunder och ett brett utbud. Klicka dig vidare online för att gå till en av Sveriges främsta nätbutiker.