Se på film i mobilen

Idag kan man använda mobilen till i stort sett allt som har med teknik att göra. Du kan spela musik, hålla kontakten med dina vänner inte bara genom att ringa och skriva sms utan även på sociala media, spela spel,  läsa och skriva mail och givetvis även se på film.

business movie

Med olika filmtjänster i mobilen så kan du lätt strömma film var du än är. En del nöjer sig med att titta på olika videobloggar, You Tube klipp och kanaler medan andra passar på att se ett missat tv program via  de olika TV-kanalernas play funktioner. Det finns appar att ladda ner via google play eller app store som passar de krav du har på vad du vill se.

Olika film- och serietjänster såsom Netflix ökar också då det är lätt att logga in på ditt konto och fortsätta se där du var i exempelvis en tv serie. Du kan fortsätta på den du såg hemma i tv soffan eller via datorn när du sedan väntar på bussen eller har lite tid över innan träningen. Men kom ihåg att det är fortfarande lite tungt att strömma olika filmer och video till mobilen och att det kan bli dyrt om du inte har en fast kostnad på ditt surfabbonemang varje månad. En del företag som tex Viaplay erbjuder att ladda ner filmer och serier, ett tips är att passa på när du har Wifi och sedan se dem offline.