Apple watch

Apple utvecklar sig ständigt och hänger med i teknikens framfart inte enbart med sin mobil iPhone utan även med andra ting så som Apple Watch. Apple Watch är ett helt nytt sätt att använda klockan och finns i en mängd olika utförande för att passa de flesta. Den sportiga varianten tillverkas i aluminiumlegering för att vara slitstark och passa i den aktiva livsstilen. Klockan finns också i rostfritt stål och 18 karats guld och alla armband går att byta ut med ett enkelt grepp. Laddar gör du med MagSafe-teknik som i kombination med induktionsladdning, gör det enkelt att fästa laddaren med hjälp av magneter.

shutterstock_236343175Apple Watch behöver ingen direkt kontakt för att fungera. Vill du se vad klockan är lyfter du helt enkelt upp armen och skärmen släcks när du sänker den. Men ett lätt tryck på handleden kan du känna att du tagit emot notiser och du kan enkelt ställa in vilka själv. Med den inbyggda rösstyrda assistenten Siri kan du enkelt integrera med din Apple Watch. Du kommer enklast åt “henne” genom att säga “Hej Siri” eller genom att hålla in vredet, Digital Crown.

Wallet är en tjänst där du kan spara dina medlemskort, biobiljetter och flygbiljetten som exempel. Ett smidigt sätt där allt finns nära till hands. Du kan också ta emot eller skicka medelanden och mail liksom ringa. Det finns en mängd olika appar till Apple Watch som är tänkt att fungera väl i dagens samhälle där du kan titta snabbt på klockan för att få den information du vill komma åt.

Några andra funktioner är exempelvis den inbyggda pulsmätaren, fjärrkontroll till tv, lyssna på din synkade spellista trotts att din iPhone ligger hemma, avläsa dina aktiviteter, läsa kalender, se väder osv. Listan kan göras lång och nya appar utvecklas hela tiden för att göra klockan optimal för alla att bära.