Dags för ny mobiltelefon?

Mobiltelefoner är idag en självklar del av våra liv. Vi använder den till allt möjligt det tillkommer ständigt nya användningsområden. Mobiltelefonerna kommer också i en rad olika prisklasser, där de dyraste ”flaggskeppsmobilerna” är fullproppade med funktioner och ofta en design som får det att vattnas i munnen på oss konsumenter.

Kampen om att tillverka den bästa mobilen står nuförtiden främst mellan två tillverkare. Borta är klassiska märken som Nokia, Motorola och Sony Ericsson. Visserligen finns vissa av dessa tillverkare kvar men idag står det främst mellan Apple och Samsung i mobiltelefonkriget. Vi ska titta närmare på deras värstingmodeller.

Apple iPhone 7 (Plus)

iPhone 7 och IPhone 7 Plus presenterades i september 2016 och blev snabbt väldigt uppmärksammad. Den var visserligen inte den stora uppdatering många hade hoppats på men var ändå en bra mobiltelefon som fått en snyggare design än någonsin. En nyhet är att den numera finns i en röd modell där varje såld mobil ger pengar till stöd kring hiv- och aidsprogram. iPhone 7 finns också i en rad andra färger där en av de mest uppseendeväckande är den gagatsvarta som ger en väldigt lyxig finish till mobiltelefonen.

Samsung Galaxy S8 (+)

Det senaste tillskottet i Galaxyfamiljen presenterades i mars och går nu att förbeställa för den som känner sig lockad av denna oerhört vackra mobiltelefon. Men en större skärm än någonsin kommer Galaxy S8 och dess plusmodell vara till glädje för många mobilanvändare. Med den avancerade 12 megapixelskameran kommer det vara lättare än någonsin att fånga dina minnen på bild. Förutom den stora skärmen och fantastiska kameran kommer mobilen också att komma med ett intelligent gränssnitt som kommer göra mobilen än mer integrerad i vår vardag.